Veterani osvojili turnir u Zenici!

Veteranska ekipa Partizana učestvovala je ove subote (13. 04) na 3. Međunarodnom veteranskom ragbi turniru u Zenici. Pored crno-belih, na turniru su učestvovali veterani iz Zemuna, Starčeva, Pančeva, Siska, Sinja, Zagreba, Zenice, Italije i Francuske. Partizanovi veterani su, pobedama protiv Siska, Sinja i Italije, uspeli da osvoje prvo mesto na turniru.

U pitanju je, kako tvrde organizatori, najveći turnir veterana u jugoistočnoj Evropi, a ovogodišnje izdanje zabeležilo je rekordan broj učesnika. Domaćini turnina, Vukovi Zenica, dočekali su goste u petak uveče sa večerom. Sutradan u 10 časova, na Centralnom stadionu Kamberovića polje započet je turnir. Crno-beli veterani zabeležili su pobede protiv Siska, Sinja i veterana Italije i na taj način ostvarili najbolji skor na turniru.

Iako je na okupljanjima veterana druženje uvek na prvom mestu, lepo je znati da je starija ekipa “Parnog Valjka” i dalje u mogućnosti da ostvaruje dobre rezultate, naročito kada je u pitanju ovako jaka i brojna konkurencija. Zahvaljujemo se domaćinu na izvanrednom dočeku i još boljem druženju i radujemo se ponovnim susretima!

Share Now

Related Post

Leave us a reply