Poštovani prijatelji i navijači Partizana, predstavljamo vam mogudnost da Vaša kompanija bude jedan od članova sponzorskog pula Ragbi kluba Partizan. Ragbi klub Partizan je najstariji i najtrofejniji ragbi klub u Srbiji osnovan 1953 godine. Ragbi klub Partizan je u svojoj bogatoj istoriji osvojio 34 trofeja i iz svog igračkog pogona stvorio veliki broj reprezentativaca na svim nivoima.

Ragbi je globalno veoma popularan sport koji učesnicima pruža značajne socijalne i zdravstvene pogodnosti i kao takav sport je sa svojim vrednostima prepoznat i podpomognut od strane velikih svetskih kompanija. Nakon nekoliko decenija, odlukom MOK-a sa sastanka koji je održan u Kopenhagenu u Oktobru 2009. ragbi je vraćen u porodicu Olimpijskih sportova.

Na Olimpijskim igrama u Brazilu 2016. godine ragbi je ponovo igran kao olimpijski sport. Ragbi klub Partizan bi želeo da pruži svojim partnerima prijateljima kluba i članovima pula sponzora širok spektar mogudnosti za saradnju kroz vise različitih paketa.

Nadamo se da ćemo, uz saradnju sa zainteresovanim licima i kompanijama, biti u mogućnosti da još vise unapredimo nivo postignutih sportskih rezultata i organizacije Ragbi kluba Partizan.