Partizan započinje Prvenstvo Srbije utakmicom protiv Dinama 1954

Crno-beli otvaraju sezonu 2019. i pohod ka odbrani nacionalne titule u nedelju, 17. 03. u 14 časova na ragbi terenu na Adi Ciganliji. Protivnik će im biti RK Dinamo 1954 iz Pančeva. Kao što je već poznato, Partizan brani titulu osvojenu prošle godine i stoga se pobeda na početku Prvenstva praktično nameće kao imperativ.

Iako je “Parni valjak”, kao branilac titule, favorit u ovoj utakmici, nema sumnje da će Dinamo želeti da se na Adi Ciganliji pokaže u najboljem svetlu. Poslednji susret ova dva kluba desio se u Kupu Srbije prošle godine, u utakmici u kojoj je Partizan ubedljivo trijumfovao. Ekipa iz Pančeva će gotovo sigurno želeti da se revanšira za taj poraz. Ovo će biti prva utakmica Partizana u novom formatu takmičenja (pet ekipa, svako sa svakim po dve utakmice, plej-of i plej-aut). 

Očekuje se da ragbisti Partizana istrče na teren na Adi u punom sastavu, kao i prošle godine. Ekipu će sa klupe voditi Nedeljko Savić.

Pozivamo sve navijače Partizana, kao i ljude kojima je ragbi u srcu, da dođu u nedelju u 14:00h na Adu Ciganliju i podrže crno-bele na startu pohoda na novu nacionalnu titulu!

Share Now

Related Post

Leave us a reply