OVO su igrači Partizana koji odlaze na megdan sa Slovačkom!

Reprezentacija Srbije putuje ove subote u Pještjane, gde će od 14 časova na stadionu lokalnog fudbalskog kluba odigrati utakmicu protiv Slovačke u okviru Konferencije 2 Jug Evropskog Kupa Nacija (Rugby Europe International Championship). Na reprezentativnom spisku igrača koji putuju u gradić na zapadnom obodu Slovačke nalaze se, prirodno, i igrači aktuelnog prvaka Srbije, ekipe Partizana. 

“Orlovi” ovogodišnji ciklus takmičenja nisu započeli na najsjajniji način, pošto su pre manje od mesec dana poraženi od Bugarske. Stoga bi pobeda protiv starog rivala u Konferenciji 2 Jug imala neprocenjiv značaj, pre svega zbog podizanja samopouzdanja celoj ekipi. Iako je u pitanju gostovanje, ne treba potcenjivati ambicije i rešenost reprezentacije Srbije.

Iz redova Partizana za ovaj susret pozvano je šest ragbista, a među njima se nalaze i oni koji su već dugo vremena standardni prvotimci Srbije. Na spisku se nalaze Vukašin Medić, Nikola Glišić, Aleksandar Krstić, Aleksandar Andrić, Velibor Srećković i Igor Dejanović. 

Uživo prenos utakmice (subota, 10. novembar u 14:00h) biće dostupan preko ovog linka. Na pomenutom sajtu moguće je i predvideti pobednika glasanjem i pogledati statističke detalje pred ovaj meč.

Zahvaljujemo se Vanji Bejinu na priloženoj fotografiji.

Share Now

Related Post

Leave us a reply