U nedelju na Adi drugi turnir u ragbiju 7

Prvenstvo Srbije u ragbiju 7 nastavlja se ovog vikenda! U nedelju, 28. juna, od 13 časova na ragbi terenu na Adi Ciganliji odigraće se drugi turnir u ovoj olimpijskoj disciplini. Crno-beli su na prethodnom turniru završili drugi, tako da u nedelju moraju da nadoknade zaostatak kako bi podigli trofej prvaka.

Crno-beli su pružili dobre partije na prvom turniru Prvenstva Srbije u ragbiju 7, koji se odigrao prethodnog vikenda. Poraz od Rada zakucao je Partizan na drugo mesto na turniru, ispred Vojvodine, Zvezde i Dinama, a iza već spomenutih “Građevinara”. “Parni Valjak” će zato morati da dobije sve utakmice na Adi u nedelju, kako bi mogao da se nada tituli u ragbiju 7.

Podsećanja radi, Prvenstvo Srbije u ragbiju 7 sastoji se iz dva turnira, a nakon njihovog odigravanja sabira se sveukupan skor i time se određuje prvak Srbije u ovom sportu. Turnir koji se igra u nedelju će samim tim odrediti prvaka Srbije.

Pozivamo sve navijače Partizana i ljubitelje ragbija da u nedelju u 13 časova dođu na Adu Ciganliju i podrže crno-bele ragbiste do nove titule!

Share Now

Related Post

Leave us a reply