Crno-beli u Jajincima vode borbu za opstanak u plej-ofu

Ragbisti Partizana u subotu (26. oktobar) putuju u Jajince, gde će na terenu FK Heroj (ulica Dr Mila Boškovića bb) od 15 časova protiv Rada odigrati drugu utakmicu plej-ofa Prvenstva Srbije u ragbiju 15. “Građevinari” vode 1:0 u seriji, pošto su u prethodnoj utakmici trijumfovali nad Partizanom rezultatom 16:18. Njih jedna utakmica deli od osvajanja nacionalne titule u ragbiju 15 i zato će u subotu pobeda biti imperativ za crno-bele. 

Dosta se prašine podiglo nakon prve utakmice plej-ofa. Iako je meč završen rezultatom 16:18 za Rad, uprava Partizana podnela je žalbu Ragbi Savezu Srbije zbog brojnih neregularnosti, kako na terenu, tako i van njega. Konačni rezultat je ipak priznat, tako da je Rad, mimo svih pravila RSS-a, preuzeo vođstvo u finalnoj seriji i u subotu će imati “meč loptu” za titulu.

Očekuje se da trener Partizana Marko Prijić u subotu izvede standardnu prvu postavu. Eventualnom pobedom “Parnog Valjka” i izjednačenjem, odigrala bi se majstorica (zakazana za početak novembra).

Pozivamo sve navijače Partizana da u subotu u 15:00h dođu u Jajince i podrže crno-bele ragbiste. Od ključnog je značaja da Partizan dobije ovu utakmicu i obezbedi šansu za odbranu titule šampiona Srbije.

NEMA PREDAJE! NAPRED PARTIZAN! 

Share Now

Related Post

Leave us a reply