Crno-beli putuju u Novi Sad na duel sa Vojvodinom

Ragbisti Partizana će u subotu, 30. 03. odmeriti snage sa ekipom Vojvodine na pomoćnom terenu FK Slavija (Teodora Mandića 20) u 15:30 časova. U pitanju je prva utakmica koju će Parni Valjak odigrati ovog proleća, nakon što je prethodni duel sa Dinamom iz Pančeva otkazan službenim rezultatom u korist crno-belih. Sa druge strane, ekipa Vojvodine želi da se iskupi na domaćem terenu nakon poraza od beogradskog Rada.

Očekuje se da crno-beli istrče u punom sastavu u subotu, sa namerom da pobedom u ovom kolu prestignu prvoplasirani Rad, koji ima dve pobede i utakmicu više. Šampionima Srbije ovo će biti praktično prva utakmica ove sezone sezone, s obzirom na to da je Dinamo 1954 pre dve nedelje otkazao utakmicu usled velikog broja povređenih igrača. Taj meč je registrovan kao pobeda crno-belih rezultatom 25:0, što je ragbistima Partizana donelo prvi trijumf ove sezone. Međutim, neformalni start sezone zakazan je upravo za subotu protiv Vojvodine i razloga za opuštanje svakako nema, naročito ako se uzme u obzir ozbiljnost gostujuće ekipe.

“Ovnovi” su se intenzivno pripremali za sezonu i nema sumnje da će imati visoku dozu motivacije protiv ekipe Partizana. Iako su u prvom kolu izašli kao pobednici iz duela sa ekipom GRK Vršac, u drugom kolu se Rad pokazao kao pretežak protivnik. Novosađani gotovo sigurno neće želeti da zadrže status kvo, odnosno treće mesto, tokom celog Prvenstva i utakmica protiv Partizana će im biti prilika da upravo to i dokažu.

Pozivamo sve navijače Partizana iz Novog Sada, ali i ljubitelje ragbija, da u subotu dođu na pomoćni teren FK Slavija i podrže crno-bele ragbiste na startu sezone!

 

Share Now

Related Post

Leave us a reply