Crno-beli promovišu ragbi na letnjem kampu „Savsko Srce“

Treneri i igrači Ragbi kluba Partizan u ponedeljak (22. 07) organizuju promociju ragbija u okviru letnjeg kampa „Savsko Srce“. Kamp će se održati u Pionirskom gradu i namenjen je učenicima osnovnih škola sa opštine Savski venac, koja je i organizator. Zahvaljujući Partizanu, osnovci će imati priliku da nauče nešto novo o ragbiju i vrednostima koje ovaj sport neguje.

Predstavnici šampiona Srbije u ragbiju 15 održaće ukupno pet časova od 45 minuta u rasponu od 09:00h do 13:35h. Glavni cilj ovih časova biće upoznavanje osnovaca sa vrednostima ragbija i pozitivnim navikama koje se stiču treniranjem. Deca uz sport mogu, osim fizičkog napretka, razviti timski duh, osećaj pripadnosti i zdrave životne navike. Treneri i seniori „Parnog valjka“ staviće akcenat na ove faktore prilikom predavanja u ponedeljak.

Prioritet Partizana u narednom periodu biće razvoj omladinskih selekcija i upravo bi ovaj kamp mogao da privuče nove mlade snage, koje će u budućnosti uspešno braniti crno-bele boje.
Ragbi klub Partizan biće samo jedan u nizu koji će se promovisati svoje sportove u okviru kampa „Savsko Srce“. Predviđeno je da kamp traje pet dana (22. 07 – 26. 07), a na kraju nastave biće omogućene slobodne aktivnosti, kao i dodela diploma za učesnike.

Share Now

Related Post

Leave us a reply